Jump to content
Andr3i - PRO-GAMERS ROMANIA
Căutăm staff // Poți face o aplicație aici .
Avem temă nouă // Așteptăm sugestiile tale aici .

Andr3i

Administrators
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

Andr3i last won the day on December 30 2019

Andr3i had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

2 Followers

About Andr3i

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. Ai fost acceptat !! sa vi TS3 cu nick si pass in privat sa bagam adminu !!
 2. NORD.PRO-GAMERS.RO [IP: 109.163.232.116:27015] - La sedinta de duminica de la ora 20:00 se vor vorbii urmatoarele lucruri: 1. Schimbare efectuata pe server [Pentru a fi mai usor vizibili Co-Fondatori / Fondatori] 2. Se vor repartiza unii fondatori / co-fondatori pe anumite sectiuni si sarcini 3.Dacă va mai primi cineva up/downgrade. Va asteptam pe toti cu mare drag! In acest topic va trebui sa va treceti prezenta in felul urmator: Nume: Grad: Prezent da/nu: [Daca nu puteti veni din motive plauzibile ]
 3. Ai fost acceptat, te astept TS cu nick si pass!
 4. Ai fost Acceptat ! Te astept pe Teamspeak cu nick si pass! T/C
 5. Intra pe ts si te ajuta unul dintre co-fondatori sau instaleaza-ti steam si nu mai ai probleme.
 6. Am vazut demo si nu are faze de wall acolo, dar este un mare DARR pentru tine TAZ ti-am mai spus de atatea ori sa nu mai intri cu alt nume. De data asta ai Pro unban! Iar adminul a procedat corect. Oricum el e nou si nu stia cine esti daca tu nu anunti prin u@ !
 7. Nu va mai amagiti singuri. Huracane ti-am zis degeaba imi faci reclamatie vi la mine pe canal ma iei la misto ca cine esti tu si asa! ti-am zis ca nu iti merg harfele cu mine. Ce rezolvi daca mi-ai facut reclamatie? Oricum banul ti l-am scos eu dupa 5 min pentru ce mi-ai mai facut? Si Claudia nu te mai frustra atata ca am lamurit odata problema. Veziti de treaba ta si nu te mai baga atata in treburile lu altii. Chestia cu gradele o so discut in detaliu cu Denede.
 8. Andr3i

  UNBAN INK

  Refa cererea de unban cu modelul respectiv si pui si pozele si ipu
 9. Asteptam sa vedem ce are de zis Pall Mall ! Spartan cred ca am lamurit o data problema si cu tine nu are rost sa redeschidem subiectul aiurea. Acolo tu ai fost de vina ca ai un limbaj neadecvat!!
 10. Pro ! Mai asteptam pareri dupa care vom lua decizia!
 11. 1. NickName/Numele: n1ckz0rr 2. Varsta (minim 16 ani): 27 3. Ai experienta in AMX (ani/luni) ?: 7-8 Ani 4. Link GameTracker cu orele ( obligatoriu click aici ) https://www.gametracker.com/player/n1ckz0rr/109.163.232.116:27015/ 5. Poti ajuta financiar (DA/NU): Poate 6. Ai citit regulamentu? ( cuvantul cheie este ?): steamonnord 7. Poti intra pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?: Da 8. De ce vrei admin ?: sa ajut sa fie server-ul linistit... fara codati! 9. Modalitate de contact: https://steamcommunity.com/profiles/76561198330525520/ 10.De unde ai auzit de server? [google - internet - gametracker - prieteni?]: Prieteni! Ai fost acceptat !! te asept pe TS cu nick si pass!!
 12. Aici si eu ii dadeam ban 2 ore !! dar depinde cum a injurat
 13. Acceptat vino pe TS cu nick si pass sau in pm1!
 14. Pentru injurii si eu dau ban !!
 15. Face 4 poze plus ca sunt 3 si 1 e verde !
×
×
 • Create New...