Jump to content
arTick - PRO-GAMERS ROMANIA
Căutăm staff // Poți face o aplicație aici .
Avem temă nouă // Așteptăm sugestiile tale aici .

arTick

Founders
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • PRO-POINTS

  999,929 [ Donate ]

Community Reputation

13 Good

About arTick

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Ai gresit sectiunea.
 2. Ai gresit sectiunea. Probabil ai vrut sa aplici la server-ul NORD: https://pro-gamers.ro/forum/forum/463-clasic-nord/ - sau HELL click aici.
 3. ce faci mo tigane

 4. Și, la propunerea mai multor utilizatori, am adăugat și un sistem de shop pe forum. Punctele se pot obține donând sau făcând topicuri în categorii importante. Punctele se regăsesc sub denumirea de "PRO-POINTS", și acționează exact ca o monedă. Este moneda forumului În funcție de importanța categoriei, veți primi mai multe puncte (PRO-POINTS). Puteți cumpăra și vedea prețurile și stocurile aici sau pe link-ul https://pro-gamers.ro/forum/membersshop/ Dacă aveți probleme cu noul sistem, contactați un administrator. Link-uri rapide: Item-uri "Contul meu" shop Item-uri "Lucky PRO-POINTS" shop Cumpără Premium prin intermediul shop-ului Altele
 5. Noi update-uri pe final de 2019. Am adăugat sistemul "Moods" - puteți alege starea dvs. actuală (este încă în lucru); Am adăugat SHOP pe forum. CLICK AICI Odată cu shop-ul am lansat și "moneda" oficială a forumului - PRO-POINTS. Punctele cu care vă puteți cumpăra chestii din shop. Gradul Premium are un nou aspect. După toate gradele de pe forum aveți un link care vă trimite într-un topic în care sunt precizate rolurile tuturor gradelor. Mici schimbări la temă. Alte update-uri minore ce sunt vizibile. Urmează 2020, urmează noi schimbări. Și nu doar pe parte tehnică...
 6. ATRIBUȚIILE FIECĂRUI GRUP DE PE FORUMUL PRO-GAMERS Română (RO) Fondatori - oamenii care au fondat comunitatea Pro-Gamers și au drepturi depline asupra tuturor. Administratori - administratorii care se ocupă de forumul Pro-Gamers. Super Moderatori - moderatorii ce moderează tot forumul și se ocupă de bunăpurtarea utilizatorilor. Moderatori - moderatorii ce moderează o singură secțiune și se ocupă de bunăstarea acelei secțiuni. Premium - utilizatorii ce au achiziționat gradul "Premium" sau l-au obținut prin diferite acțiuni beneficiare comunității. Designeri - designerii ce se ocupă de secțiunea Design. Ex Staff - utilizatori ce au făcut parte în trecut din echipa administrativă a forumului. Manageri servere - managerii care sunt afiliați cu Pro-Gamers și au un server sau mai multe în comunitate. Utilizatori - utilizatorii simpli, fără niciun grup atribuit. English (UK)
 7. Update-uri majore 24.12.2019: Aspectul forumului a fost imbunatatit la versiunea finala. Asteptam parerile voastre aici. Am adaugat limba engleza pe forum. Limba default este Romana, dar puteti schimba in engleza apasand butonul "Limba/Language" din subsolul forumului: Structura categoriilor a fost usor editata (cateva texte). Alte update-uri vor veni in viitorul apropiat, lista e plina.
 8. Multumim de sugestie. O s-o luam in calcul si ne cerem scuze pentru timpul asteptat.
 9. Multumim de sugestie! De ceva vreme luam in calcul pasul acesta. E un beneficiu pentru forum si utilizatori. In viitorul apropiat vom avea si limba engleza disponibila.
 10. arTick

  Temă nouă

  Multumim de pareri. Daca intampinati bug-uri raportati-le printr-un unui fondator sau daca aveti propuneri de imbunatatire le asteptam aici.
 11. arTick

  Temă nouă

  Webhost-ul site-ului va fi în curând îmbunătățit, mulțumim și de sugestie - o vom lua în calcul.
×
×
 • Create New...