Jump to content

Soulrayne

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About Soulrayne

 • Rank
  Supervizors / Forum Management & Lider Design /

Recent Profile Visitors

104 profile views
 1. Tica-tu are 41, eu am 37, mica diferenta, nu ? Nu stiu cum facem dar cu realizarile, nu stiu daca am 2 ore pe noapte pe public, singurul lucru pe care ma bazez is mix-urile. Logic ca nu am alta ocupatie, ca doar is patron de firma IT, spre cultura ta Tehnical Informations Nu conteaza cati erau in viata, tu ai trecut prin catacomba de 2 ori, pe langa site efectiv, fara a da interes de a te duce in Site. Ai 19 ani, felicitari, si ficior-miu are 16 ani, dar nu-si da duhul pe un joc ca "poate dona pentru vip, ca nu e nevoie de top". Spune-i aia cu donatul celora care te cred. Nu stiu cum facem, dar joc acest joc din 2002 ( exact anul aparitiei acestui joc miraculos ). Am avut primul server din romania pe locul 1 mondial, si tu-mi suferi ca ai avut servere ? :))) Ma faci sa ma rostogolesc pe burta de la atata prostie dobandita prin scurte mesaje scrise in acesta reclamatie. Esti nul, daca te bag 1v1 pe EAC ON, ANTICHEAT ON, s-ar putea ca nu iei 6 runde din 16. Inchid aceasta cerere pentru a se evita postarile pentru "vanatul de post-uri" pe traducere POST HUNT. Thread Closed !
 2. Soulrayne

  Contra. Pentru a modera sectiunea Design, nu este nevoie de un acces administrativ. Pur si simplu doar designer ai nevoie pentru a modera categoria Design.
 3. In primul rand nu cred ca as mai avea "mult de papat" deoarece cred ca sunt aproape de o varsta cu "tica-tu". In al doilea rand, tu ca si Terrorist ai obligatia sa plantezi bomba ( daca esti carausul acesteia ) indifent de timpul in care ajungi in site ( ceea ce in momentul de fata, era in minutul 1:07 si tu ai trecut de 2 ori pe langa site fara a avea cea mai mica intentie de a o planta, aici venind goana dupa fraguri pentru a intra in top, ca na poate deh, castig si eu un vip moca ) In al treilea rand, confirm ca am zis ca ti-o post sterge, si chiar imi asum acest lucru. Acest lucru definind faptul ca tu esti doar un copil frustrat care nu stie regulile jocului acesta. Toate acestea fiind spuse, esti nul atat cat si pe joc, cat si pe reclamatie.
 4. PRO. E un baiat foarte bun, si cum se cade.
 5. ACCEPTAT. De indata ban-ul va fii scos. Ne cerem scuze pentru incidentul in cauza. Thread Closed !
 6. Soulrayne

  Aprob. Nu aveti voie sa aderati la un canal fara acordul unui fondator. Si daca aderati la acel canal nu aveti voie sa folositi comenzi pe acel canal decat cu acordul fondatorului principal. PRO Avertisment / -1
 7. Soulrayne

  Sunt PRO, dar sper sa-ti faci atributiile de admin in continuare, si sa eviti prieteniile.
 8. Soulrayne

  Contra. Activitatea este 0.
 9. Soulrayne

  Nimeni nu va sta sa modifice n'spee mii de layere pentru o simpla imagine. @snK ori schimbi imaginea, ori voi trata aceasta cerere cu lipsa de interes si o voi inchide.
 10. Soulrayne

  v1, concordanta text principal cu culorile imaginii.
 11. Soulrayne

  Contra. Din urmatoarele motive : 1. Nu ai o activitate necesara pentru aplicarea in staff-ul nostru 2. Pentru a aplica in staff-ul nostru mai intai, ca si staff te-as sfatuii sa aplici intr-unul din proiecte ( Design / Overwatch / Mix )
 12. Soulrayne

  Foarte frumoase lucrări. Dacă dorești să ni te alături în echipă, te aștept cu o cerere sau cu un PM.
 13. Soulrayne

  Foarte frumoase lucrări. Dacă dorești să ni te alături în echipă, te aștept cu o cerere sau cu un PM.
×
×
 • Create New...