Jump to content

kaZzy

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About kaZzy

 • Rank
  Rank I

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat Sai dam o sansa,ca uneori cei cu varsta mica stie sa admineze mai bine decat cei cu o varsata mare Te astept pe ts pentru nick si pass T/C
 2. Acceptat Te astept pe ts pentru nick si pass T/C
 3. Respins Daca ai fost respins de ce mai faci cerere admin? next warn T/C
 4. Momentan serverul este off,te astept cu o noua cerere cand va fi ON Respins T/C
 5. Titlul Topicului: Ban-List nickname. - Nickname - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovadă:
 6. Acesta este un Model pentru Propuneri sau Sugestii Cerinte pentru a putea posta o propunere: Numele topicului trebuie sa fie "[Propunere] Nume Propunere" Sfaturi pentru ca propunerea sa fie acceptata: Descrierea trebuie sa fie cat mai complexa. Daca este un plugin pentru server de exemplu, trebuie specificat numele acestuia. Propunere: Print-uri(daca este cazul): De unde v-ati inspirat: Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Descrierea propunerii
 7. ★ Numele dumneavoastră: ★ Numele player-ului: ★ IP/STEAMID-ul reclamatului: ★ Motivul plângerii: ★ Dovezi (poze/demo): 1. Pozele le puteţi uploada pe unul dintre site-urile: www.imgur.com / www.postimage.org / www.tinypic.com etc. 2. Demo-urile le puteti uploada pe unul dintre site-urile: www.zippyshare.com / www.2shared.com / www.filedropper.com etc. 3. Numele topicului trebuie sa fie "[Reclamație] Numele celui reclamat".
 8. # Modelul trebuie respectat, altfel cererea va fi RESPINSĂ din start ! # Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, nu are rost să faceți CERERE ! # Nume Topic: "[CSDM] Cerere UnBan Nickname-ul tău" Nick: IP: SteamID: Data: Adminul care te-a banat: Motiv:
 9. Modelul care trebuie urmat pentru cererile de Slot / Admin [ 2019 ] Puncte care necesita atentie sporita: 1. Nickname-ul dumneavoastra trebuie sa fie la fel pe forum cat si pe server. Daca acesta nu va fi la fel veti avea din start cererea respinsa. 2. La titlul topicului trebuie sa specificati pentru ce doriti sa faceti cererea. * Daca doriti gradul de slot veti scrie: "[Cerere Slot] NICKNAME". ** Daca doriti gradul de admin veti scrie: "[Cerere Admin] NICKNAME". 3. Orice cerere va sta deschisa un interval de 2 pana la 5 zile. 4. Daca vi s-a acceptat cererea va rugam sa va verificati mesajele private dupa forum [PM] pentru a lua datele de conectare. 5. In cererea dumneavoastra sunteti obligati sa completati toate punctele. Daca un singur punct nu este completat veti avea din start cererea respinsa. Modelul titlului la cereri: Numele Topicului trebuie sa contina: ''Cerere Slot / Admin Nickname'' (Numele cu care este inregistrat pe forum) EX: [Cerere Admin] Mitrut ===> pentru cei ce vor Admin. EX: [Cerere Slot] Mitrut ===> pentru cei ce vor Slot. Modelul pentru cererile de Slot: ★ Nickname: ★ Prenume: ★ Varsta: ★ Localitatea: ★ Contact (Skype/Y!M): ★ Steam (ON/OFF): ★ De ce doriti gradul de Slot?: ★ De unde ati aflat de server?: ★ Utilizati programul Teamspeak 3? (DA / NU): ★ Cate ore detineti pe server?[ Aici completati cu aproximatie ]: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Modelul pentru cererile de Admin: ★ Nume Real : ★ Nickname : ★ Vârstă (minim 14) : ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: ★ Ore jucate ( Top Players ) : ★ Admin de Zi/Noapte? : ★ În ce intervar orar poți admina ? : ★ STEAM (ON/OFF) : ★ Motivul pentru care vrei Admin ? : ★ Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți Remove/Down ? : ★ Ați citit Regulamentul ? : ★ Care este cuvântul cheie din regulament ? :
 10. Pentru ca un server sa fie populat si foarte apreciat acesta trebuie sa functioneze in baza unui Regulament.Acesta presupune un sir de reguli de conduita care trebuie sa fie respectate de catre toti jucatorii acestui server ! Comportamentul jucatorilor : 1.Respectati adminii prezenti pe server si ceilalti jucatori ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent. 2.In cazul in care aveti careva nelamuriri sunteti invitati pe forum. 3.Plangerile dvs. fata de anumiti admini le faceti deasemenea pe forum. 4.Nu comentati hartile care se joaca,si desigur nu cereti de la admini schimbarea lor ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent. 5.Este strict interzis folosirea unui limbaj neadecvat,inclusiv orice fel de jignire adusa la adresa unui jucator/admin ! - gag/kick/ban 120 min,Permanent. 6.Este interzis acuzarea in public a unui presupus codat.In cazul in care suspectati pe cineva ca foloseste orice tip de cod,sunteti rugati sa-l raportati adminilor prin ( U say_team si adaugati caracterul @ ) - gag/kick/ban 120 min/Permanent. 7.Este interzisa reclama sub orice forma ! - gag/ban 120 - Permanent. 8.Este interzisa trimiterea mesajelor intr-un mod repetat. De asemenea este interzisa trimiterea mesajelor aleatorii, lipsite de sens. -gag/kick/ban 120 min/Permanent. Regulamentul jucatorilor pe server: Este strict interzis folosirea de coduri ! - Ban Permanent ! Se interzice sa cereti explicatii de la admini ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent. Nu stresati adminii ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent. Este interzis limbajul neadecvat si expresiile vulgare ! - gag/kick/ban 120 min - 2 zile/Permanent. Nu folositi microfonul in timpul jocului ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent. Nota: Jucatorii sunt obligati sa respecte normele impuse de catre Administratia server-ului.In caz de nerespectare, jucatorii vor fi pedepsiti in conformitate cu Regulamentul in vigoare ! (pedepsele sunt subliniate mai sus.) Daca ati depistat ca unul din admini incalca Regulamentul,sunteti rugati sa-l raportati pe forum la sectiunea '' Cine face abuz de comenzi '' avand dovezi concludente. Atentie: Daca reclamantul nu prezinta dovezi,reclamatia sa nu va fi luata in considerare.
 11. Regulamentul Adminilor CSDM.PRO-GAMERS.RO Fiecare admin este obligat sa respecte regulile mentionate mai jos, in caz contrar veti fi sanctionati in conformitate cu Regulamentul in vigoare ! 1.) Respectati jucatorii ! 2.) Dati dovada de bun simt ! 3.) Adminii sunt imaginea serverului.Fiti model pentru jucatori ! 4.) Hartile se dau la vot nu mai devreme de 5 min. ! Exceptie: In cazul in care sunt prea putini sau prea multi jucatori pentru harta jucata la acel moment. 5.) Este strict interzis sa folositi comenzi pe alti admini ! Sunteti colegi si trebuie sa va respectati. Nota: Chiar si in cazul in care un admin joaca necinstit sunteti obligati sa-i faceti demo si sa-l raportati Detinatorilor sau Mangerilor forumului care detin FTP ! 6.) Nu folositi adminul in avantajul vostru si nu suferiti de admin (abuz de admin - prin amenintari facute la adresa altor playeri / admini). 7.) Adminii au obligatia de a supraveghea buna-functionare a serverului si cel mai important lucru este urmarirea jucatorilor suspectati de coduri. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul serverului si se va sanctiona corespunzator. 8.) In cazul in care apar conflicte in colectiv, sunteti obligati sa le rezolvati pe forum la sectiunea Admins Only ! 9.) Inactivitatea mai mare de o saptamana neanuntata duce la degradare, in cazult in care lipsiti mai mult de 3-4 zile va rugam anuntati pe forum data in care lipsiti. 10.) Este interzis sa dati parola altor persoane.Depistarea acestui fapt, duce la scoaterea accesului ! 11.) Nu folositi coduri ! In caz contrar veti ramane fara admin + ban. 12.) Cererile de Vip / Admin se vor comenta de tot staff-ul. 13.) Odata ce ati dat ban la un jucator sunteti automat responsabil pentru fapta dvs.Daca banati pe cineva aveti la dispozitie 24 de ore pentru a raspunde la cererea unban/reclamatia adresata dvs, in caz contrar veti fi avertizati ulterior accesul va fi ridicat ! Important ! Deciziile privind suspendarea/pierderea accesului se vor lua de catre Detinatori si Mangerii forumului care detin FTP. Detinatorii si Mangerii forumului care detin FTP isi rezerva dreptul ca periodic si prin selectie aleatorie, sa verifice logo-urile de pe server si sa sanctioneze adminii care au facut abateri de la regulament !
 12. De ce nu mi sa facut subforumurile cum am cerut eu?
 13. Owner principal: kaZzy JahKO. Owner secundar:Nu avem momentan Tipul serverului (CS 1.6 / CS:GO):Cs 1.6 IP server:178.32.241.8:27015 Nume dorit:CSDM.PRO-GAMERS.RO Modul jocului (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc.):Respawn Mod Număr sloturi (cel putin 22): 32 Firma de hosting unde este hostat serverul:krond Link GameTracker.com:https://www.gametracker.com/server_info/178.32.241.8:27015/ Ai dat claim la server pe GameTracker?:da
×
×
 • Create New...